Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van maandag 3 juli t.e.m. donderdag 24 augustus 2023 (gesloten op dinsdag 11 juli, vrijdag 21 juli, maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus) kan je ravotten op het speelplein. Ingang voor kleuters = ingang kleuterschool (Koning Boudewijnlaan, links van de bib). Ingang voor middengroep en tieners is rechts naast de bib (Koning Boudewijnlaan). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u. We vragen 2 euro / dag / kind en dat wordt achteraf gefactureerd. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

Tussen 13u en 13.30u melden de kinderen zich aan. Om 13.30u stellen onze animatoren de keuzes van de namiddag voor. De kinderen kunnen tussen 15u en 16u kiezen wanneer ze hun pauze met tussendoortje en drankje nemen op het gezellige terras. Om 17u openen we de poorten en kunnen de kinderen naar huis.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

Zomerthema

Het zomerthema van zomer 2023 kom je later te weten!

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop lochristi.be/activiteiten. De uitgebreide uitleg vind je hier.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie