Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van maandag 3 juli t.e.m. donderdag 24 augustus 2023 (gesloten op dinsdag 11 juli, vrijdag 21 juli, maandag 14 augustus en dinsdag 15 augustus) kan je ravotten op het speelplein. Ingang voor kleuters = ingang kleuterschool (Koning Boudewijnlaan, links van de bib). Ingang voor middengroep en tieners is rechts naast de bib (Koning Boudewijnlaan). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u. We vragen 2 euro / dag / kind en dat wordt achteraf gefactureerd. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

13u00-13u30: De kinderen melden zich aan bij de ingang. (Voor de kleuters bij de kleuterschool, voor de middengroep en tieners bij de ingang van Joepla zelf)

13u30-15u00: De kinderen krijgen een toneeltje te zien waarbij diverse activiteitsmogelijkheden op een ludieke manier worden voorgesteld.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

15u00-16u00: Tijd voor vier-uurtje! Tussen deze tijdspanne krijgen de kinderen de mogelijkheid een tussendoortje te nuttigen op het gezellige terras.

Voor de tussendoortjes werken we nauw samen met ‘Buurderij Gent’. Zij verzekeren ons telkens van heerlijke groentes- en fruitsoorten. Verder zorgen ze voor voedzame- en vers gebakken cake. Dit stimuleert niet alleen de gezondheid van uw kind, maar bevorderd ook de impact op het milieu met hun verpakkingsvrije en lokale ontwikkeling.

17u: Omstreeks 17 uur worden de deuren geopend en kunnen de kinderen naar huis. Kinderen die niet worden opgehaald worden rechtstreeks naar kinderopvang Ferm gebracht waar ze onder begeleiding kunnen wachten op hun ouders.

Zomerthema: WELKOM OP EILAND X

Valiezen gevuld? Zonnecrème gesmeerd? Vliegtickets op zak? Ga samen met Fanny en Paul mee op avontuur. Stap met hen op het vliegtuig van kapitein Sam en reis mee naar het tropische eiland X, want daar stranden onze vrienden na een spectaculaire duikvlucht. We beloven de reis van je leven, spannende ontdekkingstochten met Rijbus en de mooiste vakantiefoto’s van Lina. Vakantiekriebels verzekerd!

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop lochristi.be/activiteiten. De uitgebreide uitleg vind je hier.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie