Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van maandag 4 juli t.e.m. woensdag 24 augustus 2022 (gesloten op maandag 11 juli, donderdag 21 juli, vrijdag 22 juli en maandag 15 augustus) kan je ravotten op het speelplein. Ingang is via de feestelijke entree in de Koning Boudewijnlaan (naast de bib). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u. We vragen 2 euro / dag / kind. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

Tussen 13u en 13.30u melden de kinderen zich aan. Om 13.30u stellen onze animatoren de keuzes van de namiddag voor. De kinderen kunnen tussen 15u en 16u kiezen wanneer ze hun pauze met tussendoortje en drankje nemen op het gezellige terras. Om 17u openen we de poorten en kunnen de kinderen naar huis.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

Zomerthema 'Oma's spookzolder' (zomerthema 2022 komt online in april 2022)

Levin en Alisse logeren deze zomer bij oma Hortensia, in haar grote enge landhuis. Wanneer Levin op een dag stoere Alisse uitdaagt om op de donkere zolder te kruipen doen ze een spannende ontdekking: het huis zit vol monsters! We maken deze zomer kennis met Fliesje, het zachte roze spook dat niemand kan doen schrikken, Caramella, de oude vampieres met kunstgebit en Broebel, hardhorige kapitein van een spookschip. Zullen ze monsterjager Sam Spookman te slim af zijn? Één ding is zeker: het worden acht plezante en paranormale weken deze zomer!
BOE! Groetjes, Fliesje

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop lochristi.be/activiteiten. Je moet in 2021 op voorhand inschrijven voor een speelpleindag wegens COVID-19. Meer info vind je hier.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie