Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 23 augustus 2024 (gesloten op donderdag 11 juli, donderdag 15 augustus en vrijdag 16 augustus) kan je ravotten op het speelplein. Ingang voor kleuters = ingang kleuterschool (Koning Boudewijnlaan, links van de bib). Ingang voor middengroep en tieners is rechts naast de bib (Koning Boudewijnlaan). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u. We vragen 2 euro / dag / kind en dat wordt achteraf gefactureerd. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

13u00-13u30: De kinderen melden zich aan bij de ingang. (Voor de kleuters bij de kleuterschool, voor de middengroep en tieners bij de ingang van Joepla zelf)

13u30-15u00: De kinderen krijgen een toneeltje te zien waarbij diverse activiteitsmogelijkheden op een ludieke manier worden voorgesteld.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

15u00-16u00: Tijd voor vier-uurtje! Tussen deze tijdspanne krijgen de kinderen de mogelijkheid een tussendoortje te nuttigen op het gezellige terras.

Voor de tussendoortjes werken we nauw samen met ‘Buurderij Gent’. Zij verzekeren ons telkens van heerlijke groentes- en fruitsoorten. Verder zorgen ze voor voedzame- en vers gebakken cake. Dit stimuleert niet alleen de gezondheid van uw kind, maar bevorderd ook de impact op het milieu met hun verpakkingsvrije en lokale ontwikkeling.

17u: Omstreeks 17 uur worden de deuren geopend en kunnen de kinderen naar huis. Kinderen die niet worden opgehaald worden rechtstreeks naar kinderopvang Ferm gebracht waar ze onder begeleiding kunnen wachten op hun ouders.

Zomerthema: FABELFOBIA

Ga deze zomer samen met Orfania en haar beste vriend Bibbel op een geweldig avontuur! In hun mooie feeënland ontdekken ze een mysterieus portaal, waar elke week een ander sprookjesfiguur door getoverd wordt. Het belooft een spannende tijd te worden, want de sprookjesfiguren zijn niet precies zoals we ze kennen. Kom jij mee op avontuur?!

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop lochristi.be/activiteiten. De uitgebreide uitleg vind je hier.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie