Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van 1 juli t.e.m. 21 augustus kan je ravotten op het speelplein. Ingang is via de feestelijke entree in de Koning Boudewijnlaan (naast de bib). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u.  We vragen 2 euro / dag / kind. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

Tussen 13u en 13.30u melden de kinderen zich aan. Om 13.30u stellen onze animatoren de keuzes van de namiddag voor. De kinderen kunnen tussen 15u en 16u kiezen wanneer ze hun pauze met tussendoortje en drankje nemen op het gezellige terras. Om 17u openen we de poorten en kunnen de kinderen naar huis.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

Zomerthema

Elke zomer dompelen we het speelplein onder in een wonderlijk thema. De afgelopen zomer kwam Ploëck op bezoek!
Wat is dat lawaai in de kelder? Wie houdt er zich beneden schuil? Is het een vriend of een vijand? Vrolijke vrienden Evert en Anja ontdekken het deze zomer. Spannende avonturen staan hen te wachten, zeker wanneer Barry, de knorrige papa van Anja, alles te weten komt. Ben je benieuwd wie er zich in de kelder verstopt? Ontdekt het deze zomer op het speelplein!

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop www.lochristi.be/activiteiten. Je moet niet op voorhand inschrijven voor een speelpleindag, wel voor onze combinaties (Joeplakampen, samenwerking sportdienst, samenwerking Landelijke Kinderopvang vzw), voor uitstappen en voor onze inclusieve werking.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie