Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van maandag 4 juli t.e.m. woensdag 24 augustus 2022 (gesloten op maandag 11 juli, donderdag 21 juli, vrijdag 22 juli en maandag 15 augustus) kan je ravotten op het speelplein. Ingang voor kleuters = ingang kleuterschool (Koning Boudewijnlaan, links van de bib). Ingang voor middengroep en tieners is rechts naast de bib (Koning Boudewijnlaan). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u. We vragen 2 euro / dag / kind en dat wordt achteraf gefactureeerd. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

Tussen 13u en 13.30u melden de kinderen zich aan. Om 13.30u stellen onze animatoren de keuzes van de namiddag voor. De kinderen kunnen tussen 15u en 16u kiezen wanneer ze hun pauze met tussendoortje en drankje nemen op het gezellige terras. Om 17u openen we de poorten en kunnen de kinderen naar huis.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

Zomerthema 'La Chouffage'

Deze zomer opent er een super gezellig cafeetje in het kabouterbos. Kijk naar rechts, loop naar de achtste boom, doe vijf stappen achteruit en daar, ergens verscholen achter een sappige rodebessenstruik, ontdek je La Chouffage. Drie fantastische figuren vind je er aan de toog: Gnoor, Boris en Barmama. De lekkerste drankjes op de kaart? Fristi, geitenmelk en boletensap. Kom zeker eens langs om te proeven of te kickeren. Er staan ons opnieuw mooie avonturen te wachten deze zomer! Tot op Joepla!

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop lochristi.be/activiteiten. De uitgebreide uitleg vind je hier.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie