Speelpleindag

Hoe gaat dat in z'n werk, zo een dagje speelplein? Duik mee in de wondere wereld van Joepla!

Algemeen

Van 1 juli t.e.m. 21 augustus kan je ravotten op het speelplein. Ingang is via de feestelijke entree in de Koning Boudewijnlaan (naast de bib). Het speelplein gaat door van 13u tot 17u. We vragen 2 euro / dag / kind. Je krijgt hiervoor: verzekering, een tussendoortje, een drankje, begeleiding, speelmateriaal en vooral tonnen speelplezier!

Dagindeling

Tussen 13u en 13.30u melden de kinderen zich aan. Om 13.30u stellen onze animatoren de keuzes van de namiddag voor. De kinderen kunnen tussen 15u en 16u kiezen wanneer ze hun pauze met tussendoortje en drankje nemen op het gezellige terras. Om 17u openen we de poorten en kunnen de kinderen naar huis.

Kleuters (4-6j) en tieners (12-15j) kunnen deelnemen aan aangepaste activiteiten, met aparte begeleiding, in een apart lokaal: spelen op maat dus! Hoe wijs is dat!

Zomerthema

Elke zomer dompelen we het speelplein onder in een wonderlijk thema. Deze zomer gaan we richting Zandlantis!
In een land waar er amper planten groeien en waar water schaars is woont Panini, een meisje dat altijd met haar hoofd in de stofwolken zit. Kattenkwaad uithalen samen met haar vrienden staat dagelijks op het programma. Deze zomer staan de vrolijke vrienden echter voor enkele hete vuren. Overleven zij de grote droogte, slagen ze er in om planten te laten groeien en
zijn de monsters van de grote zandvlakte gevaarlijk? Kom naar Joepla en ontdek het samen met ons.

Login

Kinderen die naar het speelplein komen hebben een login nodig. Maak op voorhand per gezinslid een login aan via onze gemeentelijke webshop www.lochristi.be/activiteiten. Je moet niet op voorhand inschrijven voor een speelpleindag, wel voor onze combinaties (Joeplakampen, samenwerking sportdienst, samenwerking Landelijke Kinderopvang vzw), voor uitstappen en voor onze inclusieve werking.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie