Buitenspeeldag praktisch

Uren & Locatie

Buitenspeeldag vindt plaats op woensdag 19 april 2023 van 13u tot 17u. Ingang via de Koning Boudewijnlaan.

Opgelet: Sommige attracties kunnen iets vroeger sluiten, om zo iedereen in de wachtrij nog aan de beurt te laten.

Leeftijden

Iedereen, jong en oud, is welkom op onze Buitenspeeldag! Onze attracties zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij creëren een grote speelzone, waarbij wij ook een apart kleuterdorp organiseren. Zo beleven ook onze kleinsten een fantastische middag, met activiteiten op maat.

Opgelet: Buitenspeeldag is een open evenement, waarbij onze vrijwilligers de attracties en spelletjes begeleiden. Kinderen kunnen hierbij gaan en staan waar ze willen. Wij voorzien dus geen 'opvang'. Ouders, grootouders, vrienden & sympathisanten zijn ook van harte welkom. Wij leggen jullie in de watten met een heus zomers, sfeervol terras.

EHBO

Onze Lootse Buitenspeeldag is in enkele jaren uitgegroeid tot een heus evenement. Vorig editie mochten we niet minder dan 1600 bezoekers ontvangen. We nemen dan ook voldoende veiligheidsmaatregelen, om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastische middag beleefd. Zo zal er een gediplomeerde hulppost aanwezig zijn!

Afval

We zetten steeds in op een afvalarm evenement. Samen met IDM voorzien we voldoende afvalpunten, waarin alles mooi & goed gesorteerd kan worden. Je zal er niet kunnen naast kijken… Alles voor het milieu! Hup hup hup!

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegelaten op de speelterreinen van Orphanimo!! (ook niet aangelijnd).

Rookbeleid
Dit is een evenement gericht op kinderen. Wij verzoeken om niet te roken op onze speelterreinen. De toegang is gratis dus u kan de speelterreinen verlaten en nadien terug binnen komen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie