KLJ Zaffelare

Voor wie? Alle meisjes en jongens vanaf 9 jaar. KLJ Zaffelare bestaat uit 2 groepen: een +16 gemengde groep, een -16 gemengde groep.

Waar? Moleneinde 22a (Zaffelare).

Wanneer? Elke vrijdagavond voor de +16 groep, elke zondagmiddag voor de -16 groep.

Programma? KLJ Zaffelare is een jeugdbeweging voor jonge mensen die zich graag amuseren. Iedere vrijdag van 20u - 23u wordt er een activiteit gegeven voor de +16 leden en iedere zondag kunnen de -16’ers zich komen uitleven van 14u - 17u.
In tegenstelling tot andere jeugdbewegingen, doen wij tijdens de zomermaanden verder! Dan doen we mee aan de sportfeesten, deze worden georganiseerd door de verschillende Oost-Vlaamse KLJ’s. Op deze sportfeesten wordt er gewimpeld, gevendeld, gedanst en nog zoveel meer!
Ook gaan wij tijdens de zomer op kamp, tijdens de maand juli. We zoeken elk jaar de leukste plekken op voor een kamp vol plezier en avontuur!
Ons werkjaar is altijd goed gevuld met activiteiten het hele jaar door waardoor er in de maand september de enigste dagen zijn dat er geen activiteiten zijn en er al wordt uitgekeken naar de startdagen van KLJ Zaffelare.
Onze startdag valt op 23 september voor de -16 en 28 september voor de +16. Tot dan!
De eerste 3 activiteiten van het werkjaar kan er geprobeerd worden zonder dat je je moet inschrijven dus echt het proberen waard!

Info? Neem een kijkje op www.kljzaffelare.be of op de Facebookpagina: www.facebook.com/kljzaffelare

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie