KLJ Beervelde

Voor wie? Jongens & meisjes van 15 jaar of ouder.

Waar? Jeugdterreinen, Kloosterstraat 27 Beervelde

Wanneer? Vrijblijvende activiteiten: Van september t.e.m. april: vrijdagavond om de twee weken van 20 tot 23u. Van april t.e.m. augustus: oefenen vendelen & wimpelen: iedere woensdag- en vrijdagavond: 20 tot 23u. Schoolvakantie: bovenop oefenen, iedere zondag sportfeesten.Kamp: 7-daagse in juli.

Programma? KLJ Beervelde is een actieve levendige bende die als één blok aaneenhangt. Het is hét alibi om even aan de drukte van het dagelijkse leven te ontsnappen. Het programma bestaat grotendeels uit twee delen (activiteiten & vendelen-wimpelen). De activiteiten gaan door om de twee weken op vrijdagavond. Afwisselend doen we een activiteit op verplaatsing (dropping, paintball, bowling, karting,...) of in het lokaal (quiz, film, casino avond, weekendje,...).
In de zomermaanden oefenen wij tweemaal per week in de discipline vendelen & wimpelen. De jongens vendelen, en de meisjes wimpelen en dansen. In de schoolvakantie trekken wij er iedere zondag op uit om onze kunsten te tonen in de arena. Men zegt wel eens dat er nergens zoveel bekers & medailles te zien zijn als in ons lokaal ;-) Naast dit alles organiseren we onze wel gekende Blue Lagoon Party, en ons jaarlijks feestweekend tijdens het eerste weekend van oktober (dit jaar: vrijdagavond 5 oktober: Lekker op de Trekker (fuif) | zaterdagavond 6 oktober: iQuiz | zondag 7 oktober: hespenBBQ). Wij hopen je binnenkort te ontmoeten. Je bent op 28 september alvast welkom op onze startdag.

Info? Via www.kljbeervelde.be en de Facebookpagina : https://www.facebook.com/klj.b....

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie