Chiro Beervelde

Voor wie? Chiro Beervelde is er voor alle meisjes en jongens van 6 tot 18 jaar die houden van ravotten en avontuur! Je komt in een groep terecht met enkel leeftijdsgenootjes. De activiteiten voor jongens en meisjes worden in aparte groepen aangeboden.

Waar? Chiroterreinen, Kloosterstraat 27 (Beervelde).

Wanneer? We starten elke zondag om 14u. Het einduur hangt af van de groep waarin je zit: pinkels (6-8jr) en speelclub (9-10jr) tot 17u, rakwi (11-12jr) tot 17.30u, tito (13-14jr) tot 18u, keti (15-16jr) en aspi (17-18jr) tot 18.30u.

Programma? We bieden jou en je vrienden elke zondag een gevarieerd programma, aangepast aan je leeftijd. Als stoere ridder op tocht gaan om de lieve prinses te redden, een kamp maken in het bos of een stadsspel in het centrum van Gent? Het kan allemaal aan bod komen. Voorts worden er een aantal jaarlijkse activiteiten georganiseerd zoals onze eigenste chirofeesten, een openluchtfuif, een spaghettiavond, een kerstboomverbranding... te veel om op te noemen! In juli trekken we, jongens en meisjes apart, op 10-daags tentenkamp waar we leven op het ritme van de wind en van de zon! In augustus gaan de allerkleinsten voor 5 dagen op kamp (met overnachting in gebouwen). Echt iets om naar uit te kijken!

Info? beervelde.chiro@gmail.com of neem een kijkje op www.chirobeervelde.be of op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/chiro...

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie