Jeugdhuis Lodejo Lochristi

Voor wie?

Jeugdhuis Lodejo is er voor iedereen die zich jong voelt! In het bijzonder richt Lodejo zich naar jongeren tussen 15 en 25 jaar, maar oudere jongeren zijn natuurlijk ook steeds welkom. De werking van Lodejo wordt gecoördineerd en ondersteund door drie beroepskrachten.

Waar?

Het jeugdhuis heeft een totale make-over gekregen en kan je vanaf nu vinden in dorp-oost 1, 9080 Lochristi. In dit nieuw gebouw is er onder meer plaats voor onze barwerking, repetitieruimtes en makerspace.

Wanneer?

LUNCHTIME@LODEJO elke middag tussen 12u en 13u, van maandag tot vrijdag; Kom tijdens de middagpauze gerust binnen om je boterhammen op te eten, wij bieden leuke achtergrondmuziek, drankjes aan democratische prijzen en een warme gezellige ruimte om je middagpauze door te brengen. woensdag van 20u tot 00u; vrijdag van 20u tot 02u; zaterdag van 20u tot 01u (tot 04u bij fuiven) en zondag van 20u tot 23:30u.

Programma?

In de eerste plaats is het jeugdhuis een ontmoetingsplaats voor jongeren, een plaats waar jongeren zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien. Jeugdhuis Lodejo wil een alternatieve en zinvolle vrijetijdsbesteding aanbieden waarbij jongeren zelf bepalen wat er gebeurt en wat er wordt georganiseerd. Leden kunnen lid worden van de Kern, deze groep is er om jongeren de kans te geven om mee te werken aan een aspect van de werking dat hen interesseert. Sta je liever tijdens de middag of avond achter de bar? Spreek ons aan en we zorgen dat je in onze tapperswerkgroep terecht komt.

Jeugdhuis Lodejo heeft daarnaast ook een bovenlokaal project NOK genaamd. Onze projectruimte bevindt zich onder de nok van het jeugdhuis. Het is een creatieve plek waar ruimte is om te brainstormen, experimenteren met materialen en elkaar te ontmoeten. Niets moet, alles mag! Het project focust zich op drie pijlers: creatieve expressie, ondernemerschap en sociale cohesie. Heb jij een goed idee of wil jij graag iets bijleren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je nieuwsgierig hoe alles in zijn werk gaat bezoek dan zeker onze nieuwe site projectnok.be of registreer je op tool.projectnok.be Zit je dus met de zin om iets te organiseren, creëren of ondernemen? Aarzel dan niet en spring een binnen in het jeugdhuis.

Meer info? Secretariaat bereikbaar van dinsdag tot vrijdag van 9u-17u, Dorp-Oost 1, 0473 95 20 65, info@lodejo.be, www.lodejo.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie