Jeugdhuis De Beeste Zaffelare

Voor wie?

Alle jongeren van Zaffelare en omstreken, vanaf 15 jaar.

Waar?

Moleneinde 22b, 9080 Zaffelare.

Programma?

In Jeugdhuis De Beeste draait het grotendeels rond ontmoeting. We proberen de jongeren van Zaffelare te verenigen met elkaar door een sociaal, gezellig en leuke ontmoetingsplaats te creëren. In het jeugdhuis moet niets maar moet alles kunnen.
We proberen jongeren te bereiken om samen met ons de schouders onder het jeugdwerk van Zaffelare te zetten. Ze worden uitgenodigd tot het opnemen van engagement. We stimuleren de jongeren om in actie te schieten, dingen te doen en creatief te zijn.

Ieder jaar gaan we van start met Buurtfeest, het laatste weekend van augustus. Dit is de ideale gelegenheid voor jong en oud om de werking te leren kennen. Ook organiseren we allerlei evenementjes zoals een manillen-avond, verkleedfeestjes en allerlei leuke thema-avonden. Onze leden leggen we natuurlijk extra in de watten. Zij krijgen kortingen op feestjes en mogen mee op ledenweekend en exclusieve activiteiten die wij voor hen organiseren.

Wanneer?

Ben je op zoek naar een plaats om met je vrienden of vriendinnen eens gezellig samen te zijn? Ons jeugdhuis is iedere week open op vrijdag- en zaterdagavond.

Contact: Facebookpagina of mail naar info@debeeste.be.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie