Cinema Orphanimo!!

Wat?

Een leuke filmdag speciaal voor kinderen en jongeren (tussen 4 en 16 jaar) met de allernieuwste films! Op zaterdag 28 januari toveren we onze jeugdlokalen Orphanimo!! om tot een heus cinemacomplex met alles erop en eraan. De Tienerwerking & het speelplein programmeren films voor kinderen tussen 4 en 16 jaar, verdeeld over meerdere filmzalen.

Voor wie?
Iedereen vanaf 4 tot en met 16 jaar

Wanneer?
Zaterdag 28 januari | 14u - 21u

Waar?
Jeugdlokalen Orphanimo!! | Koning Albertlaan 26b , 9080 Lochristi

Prijs
€2

Inschrijving
Vanaf zaterdag 7 januari 8u30, via de gemeentelijke webshop

Meenemen
Een extra zakcentje voor een drankje en een snackje

Extra
Voor deze activiteit kan je punten sparen voor de UiTPAS
Meer info over programmatie komt binnenkort online, spanneeend! 🤩
Vragen? Jeugddienst | 09/355.65.66 | tienerwerking@lochristi.be

MIDDAGVOORSTELLING (14u - 16u)

Minions: Hoe Gru superschurk werd

We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.
Nederlandstalig
DC Club van Super Pets
In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.
Nederlandstalig
Sonic The Hedgehog 2
Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.
Nederlandstalig
Disenchanted
De muzikale en komische speelfilm 'Disenchanted' is de opvolger van Disney's kassuccess 'Enchanted', waarin we de originele cast terugzien in het hartverwarmende verhaal van de beminnelijke, hopeloos romantische jonkvrouw Giselle uit de sprookjeswereld van Andalasia, die in het koninkrijk New York eindelijk haar prins heeft gevonden, de scheidingsadvocaat Robert Philip.
Nederlandstalig
Thor: Love and Thunder
In Thor: Love and Thunder van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thors verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is.
Engelstalig

12+AVONDVOORSTELLING (19.30u - 21.30u)

Lightyear

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.
Nederlandstalig
Turning Red
Mei Lee is een dertienjarig meisje dat wordt verscheurd tussen de gehoorzame dochter van haar moeder en de chaos van haar jeugd. Alsof dat nog niet genoeg is, verandert ze in een grote rode panda als ze te opgewonden raakt.
Nederlandstalig
Pinocchio (Live Action)
In een Italiaans dorp wordt Pinocchio tot leven gebracht door de Blauwe Fee en zoekt het leven van avontuur terwijl hij ernaar streeft een echte jongen te zijn. Pinocchio's leven staat op zijn kop als hij zijn vader verlaat om het circus te volgen.
Nederlandstalig
The Batman
Twee jaar lang heeft Bruce Wayne de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Met slechts een paar trouwe bondgenoten – Alfred Pennyworth en inspecteur James Gordon – in een stad waar corruptie hoogtij viert, staat de eenzame held voor de gewone burgers symbool voor wraak. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Selina Kyle/Catwoman, Oswald Cobblepot/de Penguin, Carmine Falcone en Edward Nashton/de Riddler. Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.
Engelstalig

12+

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie