Cinema Orphanimo!!

Wat?

Een leuke filmdag speciaal voor kinderen en jongeren (tussen 4 en 16 jaar) met de allernieuwste films! Op zaterdag 27 januari toveren we onze jeugdlokalen Orphanimo!! om tot een heus cinemacomplex met alles erop en eraan. De Tienerwerking & het speelplein programmeren films voor kinderen tussen 4 en 16 jaar, verdeeld over meerdere filmzalen.

Voor wie?
Iedereen vanaf 4 tot en met 16 jaar

Wanneer?
Zaterdag 27 januari | 14u - 21u

Waar?
Jeugdlokalen Orphanimo!! | Koning Albertlaan 26b , 9080 Lochristi

Prijs
€2

Inschrijving
Vanaf zondag 7 januari 8u30, via de gemeentelijke webshop

Meenemen
Een extra zakcentje voor een drankje en een snackje

Extra
Voor deze activiteit kan je punten sparen voor de UiTPAS
Meer info over programmatie komt binnenkort online, spanneeend! 🤩
Vragen? Jeugddienst | 09/355.65.66 | tienerwerking@lochristi.be

MIDDAGVOORSTELLING (14u - 16u)

Paw Patrol: De Machtige Film

Een magische meteoor stort neer in Avonturenstad en geeft de Paw Patrols superkrachten. Met name Skye, de kleinste onder de pups, is uitzinnig over haar nieuwe krachten. Wanneer hun vijand Humdinger uit de gevangenis weet te ontsnappen, verenigt hij zich met een gestoorde wetenschapper om hun superkrachten te stelen. Het lot van Avonturenstad ligt in de pootjes van de Paw Patrols, ook in deze van Skye, want ook de kleinste pup kan een groot verschil maken.
Nederlandstalig
KnorVoor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar Opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa plots andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.
Nederlandstalig
Lady Bug & Cat Noir: De Film
Voor de onhandige Marinette is de middelbare school in Parijs echt geen pretje. Wanneer duistere magie de stad bedreigt, verandert ze tot haar grote verbazing in superheld Ladybug. Terwijl ze haar nieuwe krachten ontdekt, zaaien de schurk Havikmot en zijn kompanen een spoor van vernieling. Om de stad te redden, moet Marinette de krachten bundelen met de charmante Cat Noir. Maar ze weet niet dat achter het masker Adrien schuilgaat, de verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft… Het lot van de wereld ligt in hun handen. Zijn ze samen sterk genoeg om Havikmot te verslaan?
Nederlandstalig
Spider-Man: een grenzeloos universum
Na te zijn herenigd met Gwen Stacy, wordt Brooklyn's vriendelijke Spider-Man gekatapulteerd door het Multiversum, waar hij een team Spider-Heroes ontmoet die het bestaan ervan moeten beschermen. Maar wanneer de helden het oneens zijn over de aanpak van een nieuwe bedreiging, komt Miles tegenover hen te staan en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent een held te zijn om de mensen te redden van wie hij het meest houdt.
Nederlandstalig
The Little Mermaid (live action)
“The Little Mermaid" vertelt het geliefde verhaal van Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin die houdt van avontuur. Ariel, de jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.
Engelstalig

12+AVONDVOORSTELLING (19.30u - 21.30u)

Super Mario Bros: De Fillm

De loodgieter Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint. De twee willen prinses Peach, afkomstig uit het Mushroom koninkrijk, redden die wordt vastgehouden. De broers moeten het hierbij opnemen tegen de schurk Bowser. Speelfilmaanpassing van de populaire videogame.
Nederlandstalig
Elemental
Disney en Pixar's "Elemental" is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt.
Nederlandstalig
Scooby-Doo & Krypto, too!
Scooby en de bende bundelen hun krachten met Krypto, de hond van Superman, wanneer leden van de Justice League op mysterieuze wijze verdwijnen en schurken hun kans schoon zien in Metropolis.
Nederlandstalig
The Flash
Barry Allen werkt bij de politie als wetenschapper in een laboratorium. Op een dag overkomt hem echter een ongeluk. Allen overleeft het ongeluk, met als gevolg dat hij nu over superkrachten beschikt. Deze krachten maken het voor hem mogelijk om bliksemschichten te genereren en zich supersnel te bewegen. Dat trekt echter de aandacht van wat formidabele vijanden.
Engelstalig

12+

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie