Paaseierenzoektocht

Vorig jaar organiseerde speelplein Joepla voor het eerst een alternatieve paaseierenzoektocht, waarbij tekeningen van paaseieren, eenmaal ingekleurd, werden opgehangen aan het raam. De bedoeling was om tijdens wandelingen zoveel mogelijk paaseieren te spotten. Voor de editie van 2021 hebben onze animatoren een nieuw wandelconcept uitgewerkt.

Joepla's paaswandelingen 2021

Per deelgemeente voorziet het speelplein een paaswandeling, die gewandeld kan worden vanaf zaterdag 3 april tot en met zondag 11 april. De wandelingen zijn ongeveer 5 km lang en werden voorzien van leuke opdrachten. Deelnemen is gratis en iedereen die deelneemt, ontvangt achteraf een lekkere prijs. Wijs!

Noem de wandelingen niet zomaar wandelingen, het zijn stiekeme trainingstochten voor paashelpers. Want wat is er gebeurd? De paashaas heeft het voorbije jaar ook van thuis uit moeten werken. Stiekem heeft hij daarbij z’n voorraad paaseitjes zelf opgesnoept. Hij is daardoor niet 100% in topvorm en kan dus wel wat hulp gebruiken bij z’n zoektocht naar eitjes. Geen nood, want hij kan altijd beroep doen op z’n trouwe vriend de paaspiraat. Die gaat samen met zijn team van helpers graag op zoek naar extra paaseitjes, maar dan moeten er wel wat nieuwe paashelpers opgeleid worden.

Gaan jullie de uitdaging aan en nemen jullie deel aan een trainingstocht, speciaal ontworpen door Renaat de paaspiraat? Een warme oproep aan de inwoners van Lochristi. Het lot van de paaseieren ligt in jullie handen 😉.

Alle kinderen die op school zitten in Lochristi, zullen in de week voor de paasvakantie het wandelboekje meekrijgen via de boekentas. Kinderen die niet op school zitten in Lochristi, kunnen een wandelboekje komen afhalen op de jeugddienst (Kon. Albertlaan 29B, 9080 Lochristi) of kunnen het boekje hier downloaden.

Als je achteraf een lekkere prijs wilt ontvangen, dan moet je het formulier van jouw wandeling indienen via de brievenbus van de jeugddienst (Kon. Albertlaan 29B, 9080 Lochristi). De paaspiraat controleert die brievenbus een laatste keer op maandag 12 april, om 9u.

We vragen tijdens de wandelingen het gezond verstand te gebruiken en afstand te houden mocht het op een bepaalde plek te druk zijn.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie