Joepla's Paaseierenzoektocht

Joepla's Paaseierenzoektocht: dit was het voor 2023! Later vind je hier meer info over Joepla's Paaseierenzoektocht 2024!

Op zaterdag 1 april organiseren we opnieuw Joepla’s Paaseierenzoektocht, in combinatie met een leuke theatervoorstelling. Het wordt opnieuw een echte speelpleindag, zoals tijdens de zomer. We zorgen voor animatie, activiteiten, begeleiding, ambiance, veel eitjes en poppentheater. Komen, zoeken en vinden wordt de leuze van de dag! Tussen 15.30u en 16.20u genieten alle kinderen van poppentheater, zodat het terrein leegloopt en de paaseieren kunnen neerdwarrelen. Eindigen doen we met een spetterende zoektocht. De paaseitjes worden daarna herverdeeld, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Poppentheater ‘Lapin’: Lapin, de oude gekende paashaas, wordt op audiëntie gevraagd bij de burgemeester van het Zuid Frans dorpje Eze. De burgemeester wilt de inwoners van het dorp een cadeau geven, namelijk het grootste en mooiste paasei dat er bestaat. De wereldpers moet dat gezien hebben zodat er meer mensen naar het dorp willen komen om dit te bewonderen. Eenvoudige opdracht voor Lapin, alvast wat de grootte van het ei betreft. Maar het mooiste ei, dat wordt een uitdaging. Toeval wilt dat er zich op dat moment een eigenaardig kunstenaar in de omgeving heeft gevestigd. Krijgt hij hulp van deze kunstenaar en zal het Lapin op tijd lukken? Kom je ook kijken?

Aanwezigheid ouders: Joepla’s Paaseierenzoektocht is er niet voor de ouders, want sommige animatoren en kinderen worden te terughoudend in de buurt van ouders en dat staat het spelen in de weg. Wij gaan met alle kinderen om 15.20u richting de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool, waar de voorstelling plaatsvindt. Ouders zijn vanaf dan welkom. We stellen voor dat ouders die willen aansluiten, om 15.20 op de speelplaats van GBS paraat staan. Wij voorzien genoeg animatoren, dus als ouders niet kunnen aansluiten, dan is dat geen probleem. Na de voorstelling, rond 16.20u, gaan we terug richting Joepla, om daar te beginnen aan de zoektocht.

Praktisch:

  • Zaterdag 1 april, aanmelden tussen 13u en 13.30u. Daarna gaat de poort dicht.
  • Jeugdlokalen Orphanimo!! Ingang langs de Koning-Boudewijnlaan. Kleuters (4-6j) links van de bib (kleuterschool), middengroep (6-12j) rechts van de bib.
  • Uurschema: 13u deuren open / 13.30u start spelen / 15.30u voorstelling / 16.30u zoektocht / 17u einde.
  • 5 euro/kind. Voorstelling, drankje, koek & paaseieren inbegrepen. Online betalen bij de inschrijving.
  • Inschrijven via www.lochristi.be/activiteiten. Dat kan t.e.m. vrijdag 3l maart, 17u.
  • Wij vragen om in te schrijven. Ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13u. Niet ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13.20u.
  • Hieronder vind je tekeningen. Wie een ingekleurde tekening meebrengt krijgt een kleine attentie.
  • Neem een duurzaam zakje mee voor de paaseitjes.
  • Meer info via 09 355 65 66 of speelpleinjoepla@lochristi.be.

Via onderstaande knop word je direct doorverwezen naar de webshop!

INSCHRIJVEN PAASEIERENZOEKTOCHT

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie