Joepla's Paaseierenzoektocht

Joepla's Paaseierenzoektocht


Op zaterdag 30 maart organiseren we opnieuw Joepla’s Paaseierenzoektocht. Het wordt een echte speelpleindag, zoals tijdens de zomer. We zorgen voor animatie, activiteiten, begeleiding, ambiance, veel eitjes en een magische voorstelling. Komen, zoeken en vinden wordt de leuze van de dag! Tussen 15.30u en 16.20u genieten alle kinderen van en magische voorstelling van Jo De Rijck, zodat het terrein leegloopt en de paaseieren kunnen neerdwarrelen. Eindigen doen we met een spetterende zoektocht. De paaseitjes worden daarna herverdeeld, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Later als ik groot ben

‘Later als ik groot ben’ is grappig, interactief, heeft een mooi verhaal over dromen waarmaken én misschien wordt er wel iemand uit het publiek in 2 stukken gezaagd…Laat je verwonderen door de wereldbekroonde goochelaar Jo De Rijck!

Aanwezigheid ouders

Joepla’s Paaseierenzoektocht is er niet voor de ouders, want sommige animatoren en kinderen worden te terughoudend in de buurt van ouders en dat staat het spelen in de weg. Wij gaan met alle kinderen om 15.20u richting de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool, waar de voorstelling plaatsvindt. Ouders zijn vanaf 15u welkom op de speelplaats van GBS. Daarna sluit de poort. Wij voorzien genoeg animatoren, dus als ouders niet kunnen aansluiten, dan is dat geen probleem. Na de voorstelling, rond 16.20u, gaan we terug richting Joepla, om daar te beginnen aan de zoektocht.

Praktisch

  • Zaterdag 30 maart, aanmelden tussen 13u en 13.30u. Daarna gaat de poort dicht.
  • Jeugdlokalen Orphanimo!! Ingang langs de Koning-Boudewijnlaan. Kleuters (4-6j) links van de bib (kleuterschool), middengroep (6-12j) rechts van de bib.
  • Uurschema: 13u deuren open / 13.30u start spelen / 15.30u voorstelling / 16.30u zoektocht / 17u einde.
  • 5 euro/kind. Voorstelling, drankje, koek & paaseieren inbegrepen. Online betalen bij de inschrijving.
  • Inschrijven via www.lochristi.be/activiteiten. Dat kan t.e.m. vrijdag 29 maart, 17u.
  • Wij vragen om in te schrijven. Ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13u. Niet ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13.20u.
  • Neem een duurzaam zakje mee voor de paaseitjes.
  • Meer info via 09 355 65 66 of speelpleinjoepla@lochristi.be.


Voor deze activiteit wordt een tekening op de Lootse scholen verdeeld. Woon je in Lochristi, maar gaat je kind niet hier naar school? Laat het ons weten en we sturen je een tekening op.


Via onderstaande knop word je direct doorverwezen naar de webshop!

INSCHRIJVEN PAASEIERENZOEKTOCHT

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie