Joepla's Kinderfuif

Op zaterdag 11 mei 2024 organiseert Joepla z'n jaarlijkse kinderfuif. Dat is een groot feest voor alle kindjes van 6 t.e.m. 12 jaar, uit Lochristi en omstreken. We kiezen ook telkens voor een thema. Tijdens deze kinderfuif zullen we ‘reizen door de tijd’. Een holbewoner, prinsen, prinsessen & ridders, Oude Egyptenaren… alles kan! Verkleden in het thema mag, maar moet niet. Wie verkleed komt, krijgt een cadeautje.

Een bonte bende van 30 animatoren leidt de kinderfuif in goede banen. Kinderen kunnen dansen, hits aanvragen en genieten van veel randanimatie. We voorzien verschillende attracties, grime, spelletjes, gocarts en zoveel meer! Fun gegarandeerd!

Toegang is er langs de poort naast de bib (Kon.-Boudewijnlaan 4) en kost 2 euro. We starten om 17.30u en eindigen om 20u. Om 18u sluiten we de poort, later binnenkomen kan niet. Voor de kleine honger en dorst voorzien we hapjes en drankjes aan 1,5 euro, waarvoor we met bonnetjes werken. Kom gerust bij het afzetten even mee, om samen met kindjes de bonnetjes aan te kopen.

Inschrijvingen verlopen via www.lochristi.be/activiteiten. We vragen met nadruk om in te schrijven zodat we ons kunnen voorzien qua begeleiding, qua ruimte en qua aankopen. Niet ingeschreven kinderen laten we even wachten, tot alle ingeschreven kinderen binnen zijn.

Hopelijk tot op ons feestje!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie