Skate & Bmx

Heb je skatekriebels? Of wil je de zotste bmx-tricks onder de knie krijgen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Naast het lessenaanbod in de zomer kan je hier ook ontdekken welke activiteiten de jeugddienst en werkgroep Skate/BMX nog allemaal voor jou in petto hebben.

Pop-Up Skatepark in Zeveneken

Deze zomer organiseren we een pop-up skatepark op de speelplaats van de Sint-Elooischool in Zeveneken. Je kan er terecht langs de zijkant van de school via de parking van WZC Sint-Eligius.

Het pop-up park is er elke zaterdag van 18 juli tot en met 22 augustus van 14u tot 20u, maar enkel als er een skatekapitein gevonden is.

Het skatepark is er voor zowel gevorderde als beginnende skaters.

OPGELET!

De BMX- en skatekampen voor zomer 2020 zijn noodgedwongen geannuleerd.

Ook al gaf de Vlaamse Overheid groen licht voor het doorgaan van sportkampen in de zomer, toch hebben wij de beslissing genomen om de BMX- en skatekampen te annuleren. De overheid roept alle organisatoren, maar ook ouders, op om kinderen slechts te laten kiezen voor 1 activiteit per week. Dit om het mengen van verschillende bubbels die overdag gemaakt werden, te vermijden 's avonds.

Met onze beslissing hopen we dus te voorkomen dat er 's avonds, wanneer de lessen doorgaan, contact is tussen kinderen uit verschillende bubbels die eerder die dag gemaakt werden bij andere kampen, speelpleinwerking Joepla, ... Veel van onze BMX-ers en skaters zijn kinderen die ook voor dit aanbod inschrijven, en dus is de combinatie niet aangeraden.

We vragen jullie als ouder dan ook om hier rekening mee te houden tijdens de zomerplanning van jullie kinderen. Als is het maar om de organisaties die hier op dit moment zo hard aan werken, te steunen.

Het dirtpark in Zaffelare blijft vrij toegankelijk om op eigen initiatief te BMX'en, mits het volgen van de opgelegde maatregelen. Voor de skaters zijn we achter de schermen druk bezig om een tijdelijke skatelocatie te vinden deze zomer. Zo kan men ook vrij skaten wanneer men dit wenst. Zodra er een locatie gevonden is, en alles georganiseerd is, brengen we jullie zeker op de hoogte!

Hopelijk kunnen de kinderen alsnog een fantastische zomer beleven, op speelplein Joepla of op kamp!

Pop-up skatepark
Deze zomer een pop-up skatepark op de speelplaats van de Sint-Elooischool!
Foto's
Privacy
UiTPAS
Dit is een digitale kaart waarmee je aan cultuur, sport of jeugdactiviteiten kan doen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie