Dag van de jeugdbeweging

In jeugdbewegingskledij naar school of het werk? Dat moet de Dag van de Jeugdbeweging zijn. Jaarlijks  fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -T-shirts en –sjaaltjes door het land.

We vieren het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren in Vlaanderen een gevuld programma vol spel en plezier te bezorgen. Van onze zeer jeugdige bevolking in Lochristi is ongeveer een derde van de kinderen tussen 3 en 16 jaar lid van een jeugdvereniging.

Het is dan ondertussen ook een traditie dat de jeugddienst en -raad samen met de 2 Lootse jeugdhuizen een actie op touw zet om het Lootse jeugdwerk in de kijker te zetten. 

Geniet na van de fantastische editie '18 via de sfeervolle foto's op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/jeugddienstlochristi/photos/?tab=album&album_id=1163562450466473

Op vrijdag 18 oktober 2019 om 17u30 organiseren we een fantastisch feestje in de zone achter de Kerk (Dorp Lochristi).
We voorzien ook 1 burger per persoon die actief is in het Lootse jeugdwerk en zich in uniform meldt op het event. Enkel die dag geldig!
Op de achtergrond zullen er zwoele beats door de lucht knallen.

Wanneer? Vrijdag 18 oktober van 17u30 tot 23u. (+ Afterparty @ JH Lodejo)
Waar? In de tuin van pastorij Dekenijstraat.Foto's
Privacy
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie