Dag van de jeugdbeweging

In jeugdbewegingskledij naar school of het werk? Dat moet de Dag van de Jeugdbeweging zijn. Jaarlijks fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -T-shirts en –sjaaltjes door het land.

We vieren het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren in Vlaanderen een gevuld programma vol spel en plezier te bezorgen. Van onze zeer jeugdige bevolking in Lochristi is ongeveer een derde van de kinderen tussen 3 en 16 jaar lid van een jeugdvereniging.

Het is dan ondertussen ook een traditie dat de jeugddienst en -raad samen met de 2 Lootse jeugdhuizen een actie op touw zet om het Lootse jeugdwerk in de kijker te zetten.

Geniet na van de fantastische editie '19 via de sfeervolle foto's op onze facebookpagina: Foto's DVDJ 2019

Dit jaar valt de Dag van de Jeugdbeweging op vrijdag 23 oktober. Wegens COVID-19 zal het dit jaar jammer genoeg geen feestje worden zoals gewoonlijk 😒. Maar dat wil niet zeggen dat we deze bijzondere dag niet kunnen vieren!

  • Zo zullen de vlaggen van alle Lootse jeugdverenigingen aan de gemeentelijke gebouwen wapperen! 🚩
  • Daarnaast zullen we elke leidingsploeg feestelijk verrassen met een verrassingspakket. 🎁
  • Tot slot willen we alle leden, leiding en sympathisanten aanmoedigen om in jullie verenigingstrui, -t-shirt, -uniform... naar school/ het werk te gaan. πŸ‘•

β–Ό FACEBOOKEVENEMENT: KLIK HIERβ–Ό


Ons zie je alvast in uniform, wij jullie ook? πŸ˜‰

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie