Gezocht: enthousiaste begeleiders

Crea-ateliers zoeken enthousiaste begeleiders/-sters voor onze ateliers op woensdag en/of zaterdag!

Onze crea-ateliers laten kinderen op een speelse manier kennismaken met verschillende technieken en richtingen in de (kook)kunst. De ateliers willen kinderen prikkelen, laten samenwerken en laten ontdekken, goesting doen krijgen en impulsen geven om het plezier te bewaren van het creatief zijn. Kinderen krijgen er de kans om creatief te groeien en zo hun plaatsje te zoeken in de wereld van de (kook)kunst.

Wij zoeken:

  • Een enthousiaste begeleider/-ster die ons kookteam op woensdagnamiddag kan versterken. Het kookatelier zwaait één van de vaste begeleidsters uit en is op zoek naar een nieuw kooktalent. Heb jij een hart voor kinderen? Sta je graag in de keuken? Ben je op woensdagnamiddag vrij? > Dan ben jij de enthousiaste creatieveling die we zoeken!
  • Een enthousiaste begeleider/-ster die ons createam op woensdagnamiddag kan versterken. Er stoppen twee begeleidsters en dus zijn we op zoek naar nieuw creatief talent. Heb jij een hart voor kinderen? Knutsel je graag? Ben je op woensdagnamiddag vrij? > Dan ben jij de enthousiaste creatieveling die we zoeken!
  • Voortdurend extra creatief talent om sporadisch in te vallen bij onze ateliers en/of speciale projecten. Voel je het kriebelen om actief & creatief te zijn? Kan je je af en toe vrijmaken op woensdag/zaterdag? > Dan ben je van harte welkom!

Praktisch:

  • De ateliers op woensdag gaan door van 14u tot 16u.
  • De ateliers op zaterdag gaan door van 9.30u tot 11.30u.
  • De begeleiders staan in voor de voorbereiding (planning, aankopen,...), begeleiding & nazorg.
  • Wij zorgen voor enthousiaste kinderen, verzekering & een vrijwilligersvergoeding. Dit gecombineerd met de sfeer, de gezelligheid en het enthousiasme van de deelnemers kan je niet anders dan spreken van een toffe vrijetijdsbesteding! Gewoon doen dus!

Wil je nog meer info? Wil je je opgeven? Stuur dan zeker een mailtje naar crea@lochristi.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie