Annuleringsbeleid

Je bent ingeschreven voor een Joeplakamp, een activiteit van de Tienerwerking of een Crea-atelier maar kan er toch niet bij zijn?

Voor Joeplakampen:

Enkel aan deelnemers die minstens EEN MAAND voor het begin van het kamp annuleren betalen we het inschrijvingsgeld terug. Aan deelnemers die na deze termijn annuleren wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij ziekte geeft het onderbreken van het kamp recht op terugbetaling van de afwezige dag(en), mits ziektebriefje. Hiervoor wordt wel een administratiekost van 5 euro aangerekend.

Voor een activiteit van de Tienerwerking:

Enkel deelnemers die minstens 14 DAGEN vóór het begin van de activiteit laten weten dat ze niet kunnen deelnemen, betalen we het inschrijvingsgeld terug. Voor de mensen die na deze termijn nog annuleren, wordt m.a.w. geen inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij ziekte heb je recht op terugbetaling (mits doktersbriefje) van de afwezige dag. Hiervoor wordt echter een administratiekost van 5 euro aangerekend. Wordt de activiteit om organisatorische of technische redenen afgelast, dan wordt uiteraard het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Voor een Crea-atelier:

Voor elke annulering (ongeacht het tijdstip ervan) wordt een administratiekost van 5 euro aangerekend. Enkel aan deelnemers die minstens EEN MAAND voor aanvang van de reeks annuleren betalen we het volledige inschrijvingsgeld terug. Aan deelnemers die na deze termijn annuleren wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald. Bij ziekte geeft het onderbreken van het atelier recht
op terugbetaling van de afwezige dag(en), mits het voorleggen van een geldig ziektebriefje.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie