Verhuur materialen

We hebben als jeugddienst besloten om deze zomer de uitleendienst en het verhuur van onze zaal NIET te laten doorgaan t.e.m. 23 augustus.

Organisatorisch is het deze zomer niet verenigbaar met de organisatie van onze eigen activiteiten omwille van de extra coronamaatregelen die we moeten treffen. Ook is het onder huidige maatregelen enorm moeilijk om de uitleendienst goed en veilig te laten verlopen.

Uitleendienst JeugdLochristi

Bij onze uitleendienst kan je terecht voor: audiovisueel materiaal, rollend materiaal, volksspelen, springkastelen en zo veel meer.

  • Je kan ons materiaal tijdens de periode van 1 september tot 30 juni elke dag aanvragen. Ontlenen doe je steeds van maandag tot vrijdag of van vrijdag tot maandag.
  • Van 30 juni tot 1 september kunnen ontleningen enkel tijdens het weekend (afhalen op vrijdag tussen 17u30 en 18u, terugbrengen op maandag vóór 12u) (verhuur niet mogelijk tijdens de zomer van 2020)

Dit materiaal kan je hier aanvragen of mailen naar uitleendienst@lochristi.be .

Secretariaat gemeentebestuur Lochristi

Het secretariaat staat in voor verhuur van lokalen en grote materialen zoals nadarhekkens, podiumtafels, podiumwagen...
Dit materiaal aanvragen kan het beste via secretariaat@lochristi.be.

Zoek je materiaal om jouw evenement te organiseren? Vind je geen verkleedkledij of hou je binnenkort een verjaardagsfeestje? Bij onze uitleendienst en het secretariaat van de gemeente vind je zeker wat je zoekt…

De vernieuwde uitleendienstbrochure, met aangepaste prijzen en categorieën, kan u hieronder downloaden.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie