Student@Blok

🎉🎉 Heyo, jij daar, ja jij! 🎉🎉

Ben je student aan het hoger onderwijs?! Super! Jou hebben we nodig!

We komen graag van jou te weten hoe je het studeren ervaart en hoe we met de jeugddienst jou hierbij kunnen helpen. Ja, je leest het goed, ook jouw mening telt dus! Het kost je hoogstens 5 minuutjes en wie weet help je er niet allen jezelf, maar ook talloze andere studenten mee!

Klik hier door naar de vragenlijst OF surf naar https://bit.ly/35JiFJp !

____________________________________________________________________________________________

Goed en gezond studeren is een belangrijk deel van het algemeen welzijn van jongeren. De jeugddienst ondersteunt daarom de hardwerkende studenten wat extra tijdens de examenperiode van januari en juni. Normaal voorzien we ook in gezellige en rustige plaatsen waar je samen kan studeren.

BLOKLOCATIES

Nood aan een rustige locatie om samen te studeren? Dan kan je binnenkort hier een overzicht terug vinden van deze bloklocaties (afhankelijk van de corona maatregelen).

SMS/POSTCARD-to-SUCCESS

Om jullie goed te kunnen ondersteunen tijdens deze speciale periode, hebben we een SMS/POSTCARD-to-SUCCESS actie tijdens elke blokperiode (januari & juni). Nood aan virtuele ondersteuning en motivatie tijdens de komende blokperiode via sms en of de post? Schrijf je dan zeker in! Volledig gratis en voor niets, gewoon omdat wij er voor je willen zijn!

Begin december en begin mei kan je hier telkens de inschrijvingslink terug vinden. Nog even geduld!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie