100 % CHILL

Op zaterdag 25 januari 2020 toveren we onze jeugdlokalen Orphanimo!! om tot een heus cinemacomplex met alles erop en eraan. De Tienerwerking & het speelplein samen programmeren films voor kinderen tussen 4 en 15 jaar, verdeeld over meerdere filmzalen. We voorzien een namiddag- en avondprogrammatie.

Voor de tieners is er tijdens de avondprogrammatie een exclusieve tienerzaal, maar ze zijn ook meer dan welkom in onze andere filmzalen!

💸
Basisprijs €2
UiTPAS met kansentarief €0,40
Drank & Snacks €1 per stuk
💸

De inschrijven starten vanaf vrijdag 27 december 8u30. Inschrijven kan via de gemeentelijke webshop. Wij raden sterk aan om in te schrijven, zo bent u zeker van uw plaats! Je kan inschrijven tot zaterdag 24 januari 17u.

- Met deze activiteit verdien je een punt op je UiTpas. Breng deze dus zeker mee. Nog geen UiTpas? Je kan eentje aankopen via het Sociaal Huis, de bibliotheek of cultuur- sport en jeugddienst. Tijdens de activiteit worden geen UiTpassen verkocht. -

Heb je het financieel moeilijk? Lochristi is aangesloten bij de UiTPAS regio Gent. Je kan dus ook inschrijven als je recht hebt op een verminderd kansentarief. Daarvoor moet je wel verplicht een UiTPAS aankopen bij het Sociaal Huis van Lochristi. Meer info over de UiTPAS vind je op jeugdlochristi.be/wij-doen/tienerwerking/uitpas.

🎥 Eerste voorstelling: 14.00u -16.00u

13:40 Kassa's open voor de ingeschreven kinderen. *Voor zowel de middag als de avondvertoning moet er apart ingeschreven worden.
13:55 Kassa's open voor de niet-ingeschreven kinderen.

 • UglyDolls
  Moxy leeft een gelukkig bestaan in het dorpje Uglyville. Avontuurlijk ingesteld wil ze met haar vrienden Ox, Wage, Babo, Lucky Bat en Ugly Dog de wereld verkennen. Ze komen terecht op een plek genaamd Perfection waar perfecte poppen wonen onder het leiderschap van Lou. Hij is de perfectie zelve en traint de inwoners om zich op een bepaalde voorgeschreven manier te gedragen. Dit met het doel om de menselijke wereld te kunnen betreden.
 • Toy Story 4
  Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky. Die begrijpt echter niet wat hij moet doen en tijdens een familiereisje verdwijnt hij spoorloos. Woody, die weet hoe belangrijk Forky is voor Bonnie, besluit alles op alles te zetten om Forky terug te brengen. Daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden in een voor hem onbekende wereld vol spannende avonturen en verrassende ontmoetingen.

 • Wonder Park
  De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.
 • Mia en de Witte Leeuw
  De elfjarige Mia is kort geleden verhuisd van haar geboortestad Londen naar een leeuwenfokkerij in Zuid-Afrika, waar haar vader vandaan komt. Zowel op school als thuis valt er geen zee met haar te bezeilen, ook niet wanneer haar vader haar kennis laat maken met een uiterst zeldzaam wit leeuwenwelpje dat de naam Charlie krijgt. In de maanden die volgen ontstaat er geleidelijk een band tussen Mia en Charlie, die echter onder druk komt te staan naar mate de leeuw groeit, ook al omdat de fokkerij maar niet uit de financiële problemen weet te komen.

 • Corgi
  Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.

🎥 Tweede voorstelling: 19.30u-21.30u

19:10 Kassa's open voor de ingeschreven kinderen. *Voor zowel de middag als de avondvertoning moet er apart ingeschreven worden.
19:25 Kassa's open voor de niet-ingeschreven kinderen.

 • Pokémon: Detective Pikachu (exclusief voor tieners)
  Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu's, maar claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden. Tijdens hun zoektocht worden ze geholpen door de journalist Lucy.

 • Missing Link
  Sir Lionel Frost doet onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega's. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Hiervoor wordt hij bijgestaan door de eigenzinnige Adelina Fortnight die tevens over de plattegrond beschikt om Link terug te vinden.
 • De Leeuwenkoning
  Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

 • Huisdiergeheimen 2
  Max heeft de nodige veranderingen in zijn zo vertrouwde leven doorstaan: zijn baasje Katie heeft de man van haar dromen gevonden en heeft haar gezin uitgebreid met haar zoontje Liam. Na een lastige overgangsperiode heeft Max nu zijn draai gevonden, maar een familiereisje naar een boerderij zet zijn leven opnieuw op zijn kop. Ondertussen beleven Max' achtergebleven vrienden in New York hun eigen avonturen.

Vragen? Jeugddienst | 09/355.65.66 | jeugd@lochristi.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie