Kinderfuif

Jaarlijks organiseert Joepla z’n kinderfuif. Dat is een groot feest voor alle kindjes van 6 t.e.m. 12 jaar, uit Lochristi en omstreken. We kiezen ook telkens voor een thema, van strand tot ruimte tot jungle, hoe zotter hoe beter. Verkleden in het thema mag, maar moet niet.

Een bonte bende van 30 animatoren leidt de kinderfuif in goede banen. Kinderen kunnen dansen, hits aanvragen en genieten van veel randanimatie. We voorzien verschillende attracties, grime, spelletjes, gocarts en zoveel meer! Fun gegarandeerd!

Toegang is er langs de poort naast de bib (Kon. Boudewijnlaan 4) en kost 2 euro. We starten om 17.30u en eindigen om 20u. Voor de kleine honger en dorst voorzien we hapjes en drankjes aan 1 euro.

Inschrijvingen verlopen telkens via www.lochristi.be/activiteiten. We vragen altijd met nadruk om in te schrijven zodat we ons kunnen voorzien qua begeleiding, qua ruimte en qua aankopen.

Niet ingeschreven kinderen laten we een kwartiertje wachten, tot alle ingeschreven kinderen binnen zijn.

Editie 2021:

  • Door de huidige coronamaatregelen zal deze editie helaas niet doorgaan. We hopen er in 2022 terug te zijn met onze kinderfuif.

Tot dan!

De animatoren van speelplein Joepla

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie