Joepla's Paaseierenzoektocht

Joepla's Paaseierenzoektocht

Op zaterdag 2 april organiseerden we Joepla's Paaseierenzoektocht 2022.
Het was een top editie! Merci om er samen met ons een FAN-TAS-TISCHE dag van te maken. Foto's vind je hier.

Schrijf het al in jouw agenda dat editie 2023 doorgaat op 1 april (geen grap!).

Hieronder vind je de info van editie 2022, om een beeld te geven hoe zo'n dag eruit ziet.
In februari 2023 komt er een update van die info.

Editie 2022

Op zaterdag 2 april organiseren we opnieuw Joepla’s Paaseierenzoektocht, in combinatie met een leuke voorstelling. Het wordt opnieuw een echte speelpleindag, zoals tijdens de zomer. We zorgen voor animatie, activiteiten, begeleiding, ambiance, veel eitjes en een leuke voorstelling. Komen, zoeken en vinden wordt de leuze van de dag! Tussen 15.30u en 16.20u genieten alle kinderen van poppentheater, zodat het terrein leegloopt en de paaseieren kunnen neerdwarrelen. Eindigen doen we met een spetterende zoektocht. De paaseitjes worden daarna herverdeeld, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Poppentheater: ‘Het Circus Sikkepit’: In deze voorstelling ontmoet je Max De Muis en Karel De Kip. Zij gaan samen op zoek naar verdwenen circusattributen. Zullen ze er in slagen nieuw leven te blazen in het verdwenen circus? Komt dat zien, komt dat zien!

Poppentheater Hendrick De Vos brengt verhalen van alle continenten mee. Hij brengt zijn poppen tot leven om zijn verhaal te kunnen brengen, met live muziek, dans en humor.

Aanwezigheid ouders: Joepla’s Paaseierenzoektocht is er niet voor de ouders, want sommige animatoren en kinderen worden te terughoudend in de buurt van ouders en dat staat het spelen in de weg. Wij gaan met alle kinderen om 15.20u richting de speelplaats van de Gemeentelijke Basisschool, waar de voorstelling plaatsvindt. Ouders zijn vanaf dan welkom. We stellen voor dat ouders die willen aansluiten, om 15.20 op de speelplaats van GBS paraat staan. Wij voorzien genoeg animatoren, dus als ouders niet kunnen aansluiten, dan is dat zeker geen probleem. Na de voorstelling, rond 16.20u, gaan we terug richting Joepla, om daar te beginnen aan de zoektocht.

Praktisch:

  • Zaterdag 2 april, aanmelden tussen 13u en 13.30u. Daarna gaat de poort dicht.
  • Jeugdlokalen Orphanimo!! Ingang langs de Koning Boudewijnlaan. Kleuters (4-6j) links van de bib (kleuterschool), middengroep (6-12j) rechts van de bib.
  • Uurschema: 13u deuren open / 13.30u start spelen / 15.30u voorstelling / 16.30u zoektocht / 17u einde.
  • 2 euro/kind. Voorstelling, drankje, koek & paaseieren inbegrepen. Online betalen bij de inschrijving.
  • Inschrijven via www.lochristi.be/activiteiten. Dat kan t.e.m. vrijdag 1 april, 23.59u.
  • Wij vragen nadrukkelijk om in te schrijven. Ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13u. Niet ingeschreven kinderen mogen binnen vanaf 13.20u.
  • Neem een duurzaam zakje mee voor de paaseitjes.
  • Meer info via 09 355 65 66 of speelpleinjoepla@lochristi.be.

Via onderstaande knop word je direct doorverwezen naar de webshop!

INSCHRIJVEN PAASEIERENZOEKTOCHT

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie