Info Joeplazomer 2020

Nieuwsbericht vrijdag 3 juli

Nieuwe inschrijvingsafspraken - speelpleindagen 20 juli t.e.m. 21 augustus
Vanaf maandag 6 juli, 18u, kan u inschrijven voor alle speelpleindagen van 20 juli t.e.m. 21 augustus via www.lochristi.be/activiteiten. De deadline om in te schrijven voor de volledige week die volgt wordt voor die speelpleindagen telkens woensdagochtend, 9u.

Versoepelde regels busvervoer
De regels rond busvervoer zijn versoepeld. Meerdere bubbels kunnen vanaf maandag 6 juli samen op de bus. Omdat we afstand houden niet kunnen garanderen moeten we mondmaskers verplicht maken voor iedereen, dus ook voor kinderen jonger dan 12 jaar.

  • Tieners kunnen aansluiten bij de tienerbubbel als ze met de bus komen.
  • Kinderen die combineren met de kinderopvang kunnen met de bus naar huis ’s avonds, maar moeten het zeker melden ’s ochtends bij de kinderopvang!
  • Kinderen die combineren met een Joeplakamp kunnen met de bus naar huis ’s avonds, maar moeten het zeker melden ‘s ochtends bij het onthaal van het kamp!

Waar moet ik zijn om mijn kind af te zetten?

Helemaal op het einde van deze pagina kan u een filmpje terug vinden met alle ingangen. Bekijk dit zeker voor je richting het speelplein komt. Op deze manier kan je gemakkelijk de juiste ingang terug vinden en kan jouw kind onmiddellijk gaan spelen.
Zie je het filmpje niet staan? Klik dan hier.

Alles wat je moet weten als je naar het speelplein komt

Alle belangrijke informatie even in een handig overzichtje gegoten. Gelieve dit zeker door te nemen voor je richting het speelplein komt! Je kan dit overzicht hier terug vinden.

Invullen medische fiche

Elk kind dat in 2020 naar speelplein Joepla komt, moet deze online medische fiche invullen. Deze online medische fiche kan u hier terug vinden. Om deze fiche te kunnen invullen is het belangrijk dat u ook de extra bijlage doorneemt. Deze kan u hier terug vinden. Dit formulier moet éénmalig ingevuld worden en is nadien voor de volledige speelpleinzomer geldig. Vult u liever deze fiche op papier in? Dan kan u deze hier terug vinden. U kan deze medische fiche printen en ons nadien bezorgen via mail (speelpleinjoepla@lochristi.be) of via de post (K. Albertlaan 29, Lochristi).


Update 18 juni veelgestelde vragen en antwoorden

De meest gestelde vragen met antwoorden zijn vanaf nu hier terug te vinden.
(versie aangevuld op 18 juni)

Nieuwsbericht - vrijdag 29 mei

De jeugddienst werkt op dit moment heel hard aan een zomerplan. Ook in 2020 willen wij de kinderen en jongeren een schitterende zomer bezorgen. Het is in ‘coronatijden’ extra moeilijk om speelpleinwerking te organiseren zonder te weten hoeveel kinderen er ongeveer richting Joepla komen. Daarom zullen wij voor de periode van 1 juli tot en met 17 juli alle speelpleindagen als activiteiten op de gemeentelijke webshop plaatsen. Die dagen zullen als volgt benoemd worden: Joepla woensdag 1 juli, Joepla donderdag 2 juli, Joepla vrijdag 3 juli, Joepla maandag 6 juli, …, Joepla donderdag 16 juli, Joepla vrijdag 17 juli.

Op vrijdag 10 juli zal de jeugddienst evalueren of we verder gaan met op voorhand inschrijven. Indien dat nodig blijkt, zal inschrijven voor Joepladagen vanaf 20 juli tem 21 augustus mogelijk zijn vanaf maandag 13 juli.

BELANGRIJK

  • We voorzien voor elke speelpleindag 300 plaatsen die online gereserveerd kunnen worden. Uit een online bevraging blijkt dat wij dagelijks gemiddeld 10 kinderen extra moeten verwachten. Het gemiddeld aantal kinderen in 2019 lag op 290 kinderen, we verwachten er nu dus gemiddeld 300, vandaar dat aantal.
  • We voorzien aan de poort nog 50 plaatsen, voor wie last minute toch echt nood heeft aan een dagje Joepla.
  • Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 3 juni, 20u. Geen stress, wij verwachten niet dat die 300 plaatsen op voorhand ingenomen zullen worden. Indien dat voor sommige dagen wel het geval is, dan zullen wij de online plaatsen met 50 extra plaatsen verhogen, op de dagen waar nodig.
  • Inschrijvingen zullen telkens een week op voorhand, op donderdag (23.59u), afgesloten worden, voor de volledige week die volgt. Concreet: op donderdag 25 juni sluiten we inschrijvingen voor de dagen van 1 t.e.m. 3 juli af, op donderdag 2 juli sluiten we de inschrijvingen voor de dagen 6 t.e.m. 10 juli af en op donderdag 9 juli sluiten we de inschrijvingen voor 13 t.e.m. 17 juli af
  • Kinderen die ingeschreven zijn voor de combinatie met Ferm Kinderopvang, waarbij Ferm Kinderopvang de kinderen in de voormiddag opvangt en hen in de namiddag naar Joepla brengt, die moeten niet op voorhand ingeschreven worden. Wij kennen die namen en aantallen al en kunnen daarmee aan de slag gaan. Let op: komt jouw kind toch eens een dagje (of meer) naar Joepla zonder combinatie, dan moet je voor die dag(en) wel op voorhand reserveren.
  • Kinderen die tijdens een bepaalde week ingeschreven staan voor een Joeplakamp, moeten niet apart inschrijven voor de Joepladagen van die week. Hier geldt dezelfde logica als bij de kinderopvang: kinderen ingeschreven voor een Joeplakamp zijn op dit moment al gekend en we kunnen al aan de slag met die aantallen. Let op: komt jouw kind nog een dagje (of meer) naar Joepla in een andere week, zonder combinatie met een Joeplakamp, dan moet je voor die dag(en) wel op voorhand reserveren.

Vragen? Mail speelpleinjoepla@lochristi.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie