Zomerscheurkalender 2021

De gemeente luidt dit jaar de zomer in met een zomerscheurkalender boordevol wijze activiteiten! Deze kalender zal aan alle gezinsoudsten van de basisscholen in Lochristi gratis uitgedeeld worden, voor de zomervakantie van start gaat.

De zomerscheurkalender kan volledig op zichzelf hangen of staan. Originele, laagdrempelige en coronaproof activiteiten en challenges voor het hele gezin, elke dag een grappig dilemma om over na te denken, ruimte om aan te duiden hoe je jezelf vandaag voelt (Warme William!), welk weer het wordt en plaats voor eigen notities in een knappe, speelse vormgeving. Om de hele zomer lang elke dag een onvergetelijke dag te beleven. Ook zonder tuin kan dat trouwens perfect in een bos, park of pleintje in de buurt.

62 dagen zomervakantie = 62 toffe activiteiten om u tegen te zeggen!

Heb je een dag geen zin in een opdracht? No problama, lama. Het is jouw kalender, jij kiest wat je doet en wanneer. Oh ja, en niet iedereen van je gezin hoéft natuurlijk mee te doen, dat is ook niet altijd haalbaar of nodig (maar we weten natuurlijk allemaal dat het 200% toffer is om dat wél af en toe te doen).

Deze zomerscheurkalender is een samenwerking tussen Uitgeverij Stratier (van de one & only Dieter Coppens – Down the road) en BESTinGraphics.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie