Een wekelijkse wandeling voor studenten

Eind februari voorzien we elke maandag (start: 22 februari) een nieuwe wandeling, inclusief wedstrijd, gericht op studenten.

We plaatsen een waterdichte doos aan onze poort (Kon. Albertlaan 29B, Lochristi) waarin elke maandag een nieuwe wandeling met wedstrijd kan terug gevonden worden. Na de wandeling kan je het ingevuld wedstrijdformulier in onze brievenbus droppen en maak je zo kans op een fantastisch lekker en leuk pretpakket, gericht op studenten. Elke week loten we een winnaar!

De wandelingen vertrekken allemaal aan onze poort, dus je hoeft je enkel maar tot hier te verplaatsen en nadien begint de pret. Volgens de geldende coronamaatregelen mag er op dit moment met max. 4 personen gewandeld worden. Vind je zelf geen wandelbuddy? Stuur dan een mailtje naar jeugdwelzijn@lochristi.be of via facebook (jeugddienstlochristi). Lars, Phaedra & Yara staan paraat als wandelbuddy om met jou op pad te gaan. Alleen wandelen is dus zeker niet nodig!

Elke wandeling duurt ongeveer een uurtje, +-5 km. Doe gepaste kledij aan en vergeet je stylo niet om het wedstrijdformulier in te vullen. Zijn de formulieren op? Tijdens de openingsuren van de jeugddienst kan je zeker komen aankloppen zodat we er kunnen bij printen.


Tot snel!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie