Festival9080

Festival 9080

 

Zet het weekend van 27/28/29 OKTOBER alvast in je agenda, want dan is het weer tijd voor...

FESTIVAL 9080!

Wij wrijven alvast in onze handen voor een nieuwe editie van FESTIVAL 9080, hét zotste feestweekend van het jaar voor onze Lootse jeugd! Drie dagen lang valt er van alles te beleven en dit ook nog eens volledig gratis. 

 

Lees hier het hele programma:

 

  • VRIJDAG 27/10: Tienerfuif

Ben je tussen 12 en 15 jaar? Dan heb jij geluk! Het Feestpaleis in Beervelde zet speciaal voor jullie de deuren open! Ga uit je dak met al je vrienden en vriendinnen op deze spectaculaire Halloween-editie, met lokale dj’s, photobooth, kapsalon, tattoos en zo veel meer! Toegang is gratis, food & drinks kan je verkrijgen aan tienerprijzen. Klik hier voor het facebookevenement.

  • ZATERDAG 28/10: Roefeldag

Ben je tussen 6 en 12 jaar? Dan kan jij op zaterdag 28 oktober een hele dag roefelen! Voor één keer kan en mag je doen wat grote mensen doen: op patrouille met de politie, haren borstelen bij het kapsalon, je vuilmaken in de garage, meehelpen in de winkel, voor 1 dag journalist zijn,… Een kans die je niet mag laten liggen! Ben je al benieuwd?
Een overzicht van de vele roefelplekjes vind je op www.lochristi.be/activiteiten (zoek via: 'roefel')

  • ZONDAG 29/10: Kidsnamiddag

Op onze kidsnamiddag is iedereen welkom! De activiteiten zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo hebben we een kleuterdorp, dans, grime, een deathride voor de durvers, crea en nog zoveel meer! Kom langs met heel je gezin of jeugdvereniging en beleef een namiddag vol plezier & gezelligheid in het thema van Dia de los Muertos! Food & drinks te verkrijgen aan vriendelijke prijzen.  
Klik hier om naar het facebookevenement te gaan. 

  • ZONDAG 29/10: Jeugdlaureaat 2017

De jeugdraad reikt voor de 4e maal de prijs ‘Jeugdlaureaat’ uit aan een organisatie, jeugdvereniging, groep of individuele persoon die een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft of zich zeer verdienstelijk gemaakt heeft op vlak van jeugdbeleid. Ook jij kan je stem uitbrengen! Aanwezigen kunnen genieten van een receptie en de jeugdlaureaat zal onder publieke belangstelling zijn of haar prijs in ontvangst nemen. Klik hier door naar het facebookevenement.

  • ZONDAG 29/10: Jeugdwerk BBQ

Ons feestelijk weekend sluiten we af met een heus BBQ-festijn en zo leggen we al onze jeugdwerkers heerlijk en smakelijk in de watten! 

 

Hou onze website in de gaten voor praktische info over het weekend & inschrijvingsinformatie voor de Roefeldag!

Like ook onze pagina op facebook & blijf op de hoogte!

Check ook zeker onze brochure met al onze Festivalnieuwtjes:

Share | | Print